Välkommen till LAIAL!

  • Städ
  • Bygg
  • Flytt

Anpassat efter dig

Kollektivavtal

Försäkrat

Flytthjälp

En flytt är en början på någonting nytt och bara den tanken kan vara överväldigande. Men ta det lugnt. Anlita oss som flyttfirma så att du kan fokusera på ditt nya hem. Om du väljer att låna flyttkartonger av oss skickar vi dessa i god tid innan flyttdatumet. Därefter kan du packa i lugn och ro så att allt är redo att bäras ut när vårt flytteam kommer. Har du inte möjlighet att ta emot oss kan du alltid lämna nyckeln i förväg. Om det underlättar ytterligare kan vi även hjälpa till med packning och flyttstädning.

Vi flyttar till och från

Vi erbjuder vår flytthjälp med Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö som utgångspunkt och hjälper dig att flytta till och från ny adress i hela landet. Om du flyttar från Linköping, Norrköping eller Västerås hjälper vi dig med din flytt till Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med omnejd. Skriv in postnumret dit du flyttar, här ovanför, så framgår det om vi erbjuder flytthjälp dit.

Pris för flytthjälp

Vi anpassar flytten efter dina behov och du betalar alltid ett fast pris. Priset beräknas utifrån efterfrågan och när i månaden som flytten sker. Högst tryck är i månadsskifte och i mitten av månaden. Om du är flexibel med datum för din flytt så finns det dagar då det är förmånligare att flytta. Kontakta oss så berättar vi mer!

image
Frågor

Vanliga frågor om LAIAL Flytthjälp

Hur lång tid tar en flytt?

Vi utför alltid flytten på samma dag. En flytt tar ca 4-6 timmar från start till slut beroende på storleken på ditt bohag, trafik och framkomlighet.

image